FASADNO LJEPILO

Primjena: Mineralno ljepilo namijenjeno ljepljenju ploča od stiropora, kao i za umetanje armaturne mrežice.

Priprema i nanošenje: Priprema se vrši miješanjem praha s oko 30% vode do potpune homogeni­zacije. Masu ostaviti da odstoji 10 minuta i prije nanošenja je još jednom promiješati. Pripremljeno ljepilo se nanosi na termoizolacijske ploče, na rubove i sredinu, koje se pritiskivanjem lijepe na ravnu, čvrstu i čistu podlogu. Postavljanje armaturne mrežice vrši se utiskivanjem u sloj BK-StirolFix WDVS-a, nanešenog u debljini od 2-3 mm, na već zaljepljene termoizolacijske ploče. Zatim se cjelokupna površina izravna novim slojem ljepila. Svježe površine zaštititi od kiše i jakog sunca.

FASADNA BOJA

Primjena: Akrilatna boja za bojanje vanjskih zidova, izrađena na bazi visoko kvalitetnih sirov­ina, odlične pokrivne moći i vodoodbojnosti. Otporna na UV- zračenje i atmosferske utjecaje.

Priprema i nanošenje: Priprema boja se vrši dodavanjem 10-15% vode uz dobro miješanje, do potpune homogenizacije. Podloga na koju se boja nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i impregnirana BK-Acryl-om. Nanošenje se obično vrši valjkom, u dva sloja. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog sloja.

FASADNE IZOLACIJE (izolacije, vuna, stiropor)

Toplinsko-izolacijske ploče od ekspandiranog polistirena s dodatkom grafita.

Čvrste izolacijske ploče od ekstrudiranog polistirena s površinom u obliku “napolitanke”. Primjena: za izolaciju podnožja, toplinskih mostova i unutarnjih strana zidova.

FASADNE MREŽICE, TIPLE I KUTNICI

Kutni plastični profil sa ugrađenom mrežicom za ojačavanje kutova i jednostavno armiranje.

PVC kutni profil s ugrađenom mrežicom za ojačavanje kuteva i jednostavno armiranje, savitljiv, za izvođenje kuteva ispod i iznad 90 stupnjeva..

ALATI ZA IZRADU FASADE

MAX® alati se proizvode širom svijeta: u Taiwanu, Pakistanu, Indiji, Kini, Korei, Poljskoj, Češkoj, Njemačkoj i Italiji, a sve pod strogom kontrolom kvalitete i uz stalno unapređenje tehnologije proizvodnje.

MAX® alati su prilagođeni prodaji u velikim prodajnim centrima: na svima se nalazi bar code, šifra artikla, naziv artikla na deset jezika, pakiranja su funkcionalna i omogućavaju izlaganje na policama na način da proizvod ne privlači samo svojom kvalitetom već i dizajnom i izgledom ambalaže.

Imate dodatnih pitanja o našoj ponudi i uslugama? Kontaktirajte nas!